söndag 20 februari 2011

Novas kalas

Igår så jobbade daniel eftermiddag så på morgonen fick Nova öppna paketen hon fick av oss. Sen badade vi och gjorde oss i ordning. Så åkte daniel till jobbet. Sen kom Peter, Marita, Mattias, Susanne och Rambo hit. Vi åt lite tårta och Nova öppnade paket. Av Peter och Marita fick hon jätte fina kläder och av Mattias och Susanne fick hon en docka och pussel. Sen kom mamma och albin hit av dom fick hon lego. Sen tittade dom på melodifestivalen här med oss. Sen åkte jag och hämtade daniel på jobbet.

I dag på morgonen körde jag daniel och anki till jobbet. Så vid halv 10 så kom Peter och Stefan med paket. Hon fick pälor plattor och en häst. Sen när dom hade åkt så bakade vi tårta. Så kom Angelica. Nova fick fina kläder av henne med. Sen efter en stund kom Emelie och Victor. Sen åt jag och Nova lite mat när det bara va vi här. Så kom mikael och lämnade paket. Hon fick en hund som viftade på svansen och skällde av honom. Sen kom daniel hem med Yvonne Linda och Liam. Då fick Nova en trehjuling. Så kom daniels kusiner av dom fick hon en jätte fin docka med tillbehör. Sen åt vi lite tårta och så. Sen kom ann Niclas och Milo. Nova fick bakgrejer av dom. Hon va jätte glad för alla presenter. Hon lekte i över en timme med sin docka innan hon skulle sova. Hon gav den mat och vatten och så.
Nu är det dags att sova för min del ska upp och jobba i morgon. Får kanske ta med lite tårta med blev massor över och vi hinner nog inte äta allt innan den är dålig.

Posted from Blogium for iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar